oVER ONS

Welkom in de bruisende kenniskorf van De Bijlesbij en De Leerbij, waar educatie en creativiteit samenkomen voor een opwindende reis! 

 

  • De Bijlesbij: Leren met een Glimlach

    Bij De Bijlesbij draait alles om ervoor te zorgen dat elke leerling met plezier naar school gaat. Hier nemen we bijles en huiswerkbegeleiding naar een hoger niveau. Onze docenten zijn niet alleen vakexperts, maar ook enthousiaste mentoren. Ze delen strategieën, moedigen vragen aan en brengen een glimlach op het gezicht van elke leerling. Onze tarieven zijn vriendelijk voor ouders, bewust ontworpen om kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen.

  • De Leerbij: Waar Leren Zoemt en Kennis Bloeit

    Stap binnen bij De Leerbij, waar educatieve materialen en spelletjes een feest zijn! Hier geloven we in leren op een speelse manier. Ons doel is om boeiende spelletjes te creëren die niet alleen kennis vergroten, maar ook de nieuwsgierigheid van jonge geesten aanwakkeren. Waar leren zoemt en kennis bloeit.

    Samen vormen De Bijlesbij en De Leerbij een levendige gemeenschap die leren transformeert in een avontuur. Inspirerend, eigentijds en altijd gericht op de toekomst. Sluit je aan bij ons, want leren hoort leuk en boeiend te zijn!